Painajaismainen perhekoti

Äiti kertoo: Poikani ei halunnut palata kotilomilta perhekotiin. Poika lukittautui vessaan. Perhekodin isä meinasi hajoittaa oven, toin käskystään ruuvimeisselin, jotta ovi saatiin avattua sarana puolelta. Minä en yksin irrottanut ovea, autoin kyllä. Perhekodin isä repi pojan pois vessasta ja poika käärittiin perhekodin äidin avustuksella mattoon, jolloin poika huusi ettei saa henkeä, sitä ei noteerattu.

Poika kannettiin matossa autoon, jossa hänet otettiin pois. Poika laitettiin istumaan, jolloin hän alkoi rimpuilemaan ja perheen isä otti niskasta kiinni ja löi hänen päänsä pojan omiin polviin, seurauksella, että nenästä alkoi tulemaan verta. Koko illan aikana minulle ei vastattu kun yritin soittaa. Vasta seuraavana päivänä sain sosiaalin kautta tietää mitä pojalleni kuuluu.

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/721